DİYARBAKIR / KAYAPINAR - Kayapınar Bilim ve Sanat Merkezi

eTwinning

Haz

Azerbaycan, İtalya, Romanya ve Türkiye’den 12 ortağın katıldığı uluslararası eTwinning projemizde STEAM yaklaşımına Robot destekli yeşil dönüşüm çalışmaları entegre edilerek bu alanda inovatif bir değişim getirildi. Öğrencilerin BM 17 hedefinden 4 Ana tema belirlenerek çeşitli çalışmalar yapıldı. Son olarak ise yaratıcı ve toplum yararını gözeten farklı uygulamalar ile ortak ürünler çıkarıldı. Öğrencilerin eğlenerek, gezerek ve zenginleştirilmiş ortamlar sayesinde öğrenmesi ve 21. Yy becerileri kazanması yönünde hedeflere ulaşıldı.

Haz

Projemiz sergisine katılan misafirlerimize  öğrencilerimizle birlikte projemiz ve  çalışmalarımız  hakkında bilgi verdik. Diyarbakır il milli eğitim şube müdürümüz  Abdulvahap HINÇ'a, Kayapınar ilçe milli eğitim müdürümüz Kayhan SUBAŞI'na, Kayapınar ilçe milli eğitim şube müdürlerimiz Mehmet Sami GÜRKAN ve Zülfü ÖZKAN'a, Yenişehir ilçe milli eğitim şube müdürümüz Hanife AĞIRBAŞ'a, 100. Yıl İlkokulu müdürüne, Şehit Gökhan DEMİR İlkokulu müdür yardımcısına, okul müdürümüze, müdür yardımcımıza, öğrencilerimize, öğretmenlerimize ve velilerimize proje sergimize katılıp bize destek oldukları için teşekkür ederiz.

Haz

I'm in control of my emotions eTwinning projemizde , proje ortaklarımızla öğretmen proje değerlendirme toplantımız

Haz

I'm in control of my emotions eTwinning projemizde , proje ortakları yaptıkları çalışma ve etkinliklerden harf kolajı tasarlayıp proje final ürününü oluşturdular.

Haz

Suyun Matematiği - Mathematics Of Water  eTwinning projemizin son anketlerini dolrdukduk. Aynı zamanda projemize ait çalışmaları okul panomuzda sergileyerek proje sonu sergimizi gerçekleştirdi.

Haz

Nature’s Surprise e Twinning projesi kapsamında çeşitli ülkeler ve şehirler arasında oluşturulan karma takım çalışmasında kağıt, plastik, metal ve cam geri dönüşüm afişleri hazırlandı.

Haz

Kurumumuz sınıf öğretmeni Sultan Orman koordinatörlüğünde Nature’s Surprise-Doğanın Sürprizi e Twinning projesi Nisan ayında başladı. Proje; çeşitli etkinlikler aracılığıyla doğal dünyayı takdir etme ve onunla birlikte uyum içinde yaşamayı teşvik etmeyi amaçlamaktadır. Proje; Türkiye, Arnavutluk, Romanya ve Azerbaycan ortakları ile yürütülmektedir.

May

Suyun Matematiği - Mathematics Of Water eTwinnnig projemizde öğrencilerimiz ile birlikte Su Problemleri Etkinliğimizi gerçekleştirdik.

Bu etkinlikle öğrencilerimiz;

1- Problem çözerken su tasarrufu bilinci kazanacaklar.

2- Problem çözme becerileri gelişecektir.

May

Suyun Matematiği - Mathematics Of Water eTwinning Projemiz kapmasında 9 Mayıs eTwinning Günü Kodlama Etkinliğini öğrencilerimiz ile birlikte gerçekleştirdik.

May

Okulumuz Rehber öğretmeni Hüseyin AKEL tarafında yürütülen ‘’I'm in control of my emotions’’ etwining projemiz kapsamından öğrencilerimiz Duygularımı Yönetiyorum çalışması yaptılar.

May

Okulumuz Rehber öğretmeni Hüseyin AKEL tarafından yürütülen ‘’I'm in control of my emotions’’ eTwining projemiz kapsamında öğrencilerimiz Avatarlarını tasarladılar.

May

Okulumuz Rehber öğretmeni Hüseyin AKEL tarafından yürütülen ‘’I'm in control of my emotions’’ eTwining projemiz kapsamında öğrencilerimiz Afiş ve Anketi oyladı.

May

Okulumuz Rehber öğretmeni Hüseyin AKEL tarafından yürütülen ‘’I'm in control of my emotions’’ eTwining projemiz kapsamında öğrencilerimiz Anket çalışması yaptılar.

May

Okulumuz Rehber öğretmeni Hüseyin AKEL tarafından yürütülen ‘’I'm in control of my emotions’’ etwining projemiz kapsamında öğrencilerimiz Afiş çalışması yaptılar.